Vyber si zemi pro doručení zásilky

Koncert: Bryan Adams – Brno, Winning Group Arena (13.10.2024)

Aktualizováno 06.09.2024
Čtení na 10 min.
Veronika Svajčiaková
Rockový zpěvák Bryan Adams v rámci svého loňského turné s názvem So Happy It Hurts zavítal také do České republiky, konkrétně do Prahy. Jeho koncert se uskutečnil ve vyprodané O2 aréně.
Koncert: Bryan Adams – Brno, Winning Group Arena (13.10.2024)

Rockový zpěvák Bryan Adams v rámci svého loňského turné s názvem So Happy It Hurts zavítal také do České republiky, konkrétně do Prahy. Jeho koncert se uskutečnil ve vyprodané O2 aréně.

Vzhledem k úspěchu turné se rocker rozhodl ho prodloužit až do konce roku 2024. První koncerty nové koncertní šňůry odehrál začátkem roku v USA. Na podzim pokračuje jeho turné po Evropě, v rámci kterého se rozhodl opět navštívit i Českou republiku – tentokrát vystoupí v brněnské Winning Group Areně.

Místo a čas konání koncertu

Místo: Winning Group Arena, Brno, Česká Republika

Dátum a čas: 13.10. 2024 – 20:00

Vstupenky (cena a prodejní místa)

Cena vstupenek

Stání - 1 390,00 Kč / vstupenka

Sezení - 2 490,00 Kč / vstupenka (lístky na sezení již nejsou dostupné)

Vstupenky na koncert Bryana Adamse je možné zakoupit online na stránkách:

Ticketportal

Ticketmaster

Lístky na sezení z druhé ruky:

V případě, že máte zájem pouze o lístky na sezení, je možné, že se objeví v prodeji na stránkách nabízejících prodej lístků z druhé ruky. Jedním z nich je web Gigsberg, který funguje tak, že peníze za lístky jsou prodávajícímu vyplaceny až po předání lístků kupujícímu, který předání potvrdí. Jedná se tedy o velmi bezpečnou formu koupě lístků z druhé ruky.

Doprava a možnosti parkování

Vlaky

Praha – Brno → přímé spojení, vlaky odjíždějí několikrát za hodinu a cesta trvá přibližně 2,5 až 3 hodiny. Cena lístku je cca 20 €.

Ostrava – Brno → přímé spojení, vlaky jezdí každou hodinu a cesta trvá přibližně 2,5 až 3 hodiny. Cena lístku je cca 10 €.

Plzeň – Brno → přímé spojení, vlaky jezdí od 6 do 16 hodin každé 2 hodiny a cesta trvá přibližně 4 až 4,5 hodiny. Cena lístku je cca 25 €.

Více informací najdete na stránkách – České dráhy (ČD), RegioJet, a LEO Express.

Autobusy

Praha – Brno → přímé spojení, autobusy jezdí nepravidelně, někdy i několikrát za hodinu a cesta trvá přibližně 2,5 hodiny. Cena lístku je cca 10 €.

Ostrava – Brno → přímé spojení, autobusy jezdí nepravidelně, někdy i několikrát za hodinu a cesta trvá přibližně 2,5 hodiny. Cena lístku je cca 13 €.

Plzeň – Brno → přímé spojení, 2x denně, autobusy jezdí nepravidelně, někdy i několikrát za hodinu a cesta trvá přibližně 3 až 4,5 hodiny. Cena lístku je cca 12 €.

Více informací najdete na stránkách – RegioJet, a FlixBus.

Auto

Praha – Brno → nejrychlejší trasa vede po dálnici D1 přímo do Brna. Cesta trvá přibližně 2 až 2,5 hodiny a vzdálenost je 205 km.

Ostrava – Brno → nejrychlejší trasa vede po dálnici D1 přímo do Brna. Cesta trvá přibližně 2 až 2,5 hodiny a vzdálenost je 170 km.

Plzeň – Brno → cesta autem zabere přibližně 3,5 až 4 hodiny, vzdálenost je přibližně 320 km a vede přes D5, D0 (Pražský okruh) a D1.

Místní doprava v rámci Brna (z Hlavního nádraží k aréně)

Nejjednodušší a nejrychlejší doprava z Hlavního nádraží v Brně je využití tramvaje – Linka 7 a 8, která zastavuje přímo před stanicí a vystoupit je nutné na zastávce Křídlovická. Od zastávky je Winning Group Arena vzdálena asi 5 minut chůze.

Pri využití MHD nezapomeň zakoupit cestovní lístek. Lístky můžeš koupit v automatech přímo na zastávkách, které přijímají mince nebo bezkontaktní platby – doporučujeme zakoupit si jednorázový tištěný 15minutový lístek v základní ceně 20 Kč.

Pokud se po dlouhém sezení chceš projít, cesta trvá asi 15 minut (přibližně 4–5 kilometrů). Stačí vyrazit ze stanice na západ po ulici Trnitá, následně zaboč na ulici Zvonařka a pokračuj dále na Křídlovickou ulici, kde se nachází Winning Group Arena.

Další možností je využít služby taxikářů, taxi si můžeš objednat přímo na hlavním nádraží, případně využij aplikace jako Uber nebo Bolt.

Parkování

Winning Group Arena nabízí parkovací místa přímo v jejím areálu, ale počet parkovacích míst je omezený, zejména během velkých akcí. Poplatek za parkování se může lišit v závislosti na typu vozidla (např. osobní auto, dodávka, motorka,...).

Jelikož je parkování přímo u haly a v jejím okolí při velkých akcích složité až téměř nemožné, doporučuje se odstavit automobil na některém z blízkých parkovišť a k hale se dopravit pomocí MHD nebo pěšky. Využít můžeš například parkoviště P+R u Ústředního hřbitova (177 míst) nebo parkoviště u brněnského výstaviště (850 míst).

Ubytování

Pokud hledáš ubytování v blízkosti Winning Group Areny, zde je několik doporučených hotelů a ubytovacích zařízení, které se nacházejí v její blízkosti.

Hotely

Hotel Cosmopolitan Bobycentrum se nachází přibližně 1,5 km od Winning Group Areny. Hotel Cosmopolitan Bobycentrum je stylový hotel s moderními pokoji a širokou škálou služeb, včetně restaurace, fitness centra a wellness služeb.

Hotel Prometheus se nachází přibližně 2 km od Winning Group Areny. Je to jednoduchý, ale pohodlný hotel nabízející základní vybavení. Vhodný pro ty, kteří hledají cenově dostupné ubytování blízko arény.

Hotel Sono se nachází přibližně 2,5 km od arény. Hotel Sono je moderní hotel s hudebním zaměřením, který nabízí pohodlné pokoje a živou atmosféru díky přítomnosti klubu Sono Centrum.

Alternativní možnosti ubytování

Apartmány Královo Pole se nacházejí v oblasti Královo Pole, přibližně 1,5 km od Winning Group Areny. Nabízejí pohodlné a prostorné apartmány s vlastní kuchyňkou.

Guesthouse Bed & Breakfast se nachází přibližně 2 km od Winning Group Areny. Je to pohodlné a útulné ubytování se snídaní, přátelskou atmosférou a dobrou cenou.

Většina zmíněných ubytování má dobrou dostupnost veřejnou dopravou nebo je v pěší vzdálenosti od Winning Group Areny.

Pokud plánujete navštívit Brno během velkých akcí v aréně, doporučujeme vám si ubytování rezervovat v předstihu, protože kapacity mohou být rychle vyprodány.

LP desky a hudba Bryana Adamse v naší nabídce

V naší nabídce najdete LP desky i hudební CD Bryana Adamse, včetně alba So Happy It Hurts, které nese stejný název jako aktuální koncertní turné.

Hudební CD a LP deska – So Happy It Hurts jsou skladem a CD je nyní navíc ve slevě až -26 %. Udělejte si před koncertem radost a nalaďte se na tu správnou hudební vlnu!

Kdo je Bryan Adams?

Bryan Adams je kanadský zpěvák, skladatel a hudebník, který se narodil 5. listopadu 1959 v Kingstone v Ontariu. Je známý svým výrazným hlasem, na svém kontě má v současnosti 29 studiových alb a proslavil se hity jako „Summer of '69“, „Heaven“, „Run to You“ a „Everything I Do (I Do It for You)“.

Mezi jeho nejnovější hity patří skladby jako „Rock And Roll Hell“ a „War Machine“. Tyto písně původně napsal pro skupinu KISS v 80. letech. „Rock And Roll Hell“ je již k dispozici digitálně, zatímco „War Machine“ bude dostupná od 30. srpna 2024.

Adams je jedním z nejúspěšnějších rockových umělců a jeho hudba se často vyznačuje kombinací rocku, popu a baladických prvků. Kromě hudby se Bryan Adams věnuje také fotografování a jeho práce byly publikovány v mnoha prestižních časopisech.

Adams získal mnoho ocenění, včetně několika Juno Awards, a byl nominován na Grammy, Oscara a Zlatý glóbus. Jeho hudba má globální dosah a Bryan Adams si získal obrovské množství fanoušků po celém světě.

Něco o místě konání

Winning Group Arena, dříve známá jako DRFG Arena, je multifunkční hala nacházející se v Brně. Je to především domácí stadion hokejového klubu HC Kometa Brno a byla otevřena v roce 1982. V průběhu let se stala klíčovým sportovním a kulturním místem v Brně. Kromě hokejových zápasů hostí také různé jiné sportovní akce, koncerty, výstavy a další kulturní události.

Kapacita Winning Group Areny v Brně se liší v závislosti na typu akce. Zatímco při hokejových zápasech je kapacita kolem 7 700 diváků, pro koncerty se kapacita Winning Group Areny pohybuje přibližně okolo 10 000 diváků.

Bryan Adams LP desky a CD